Vandring runt Stomnarö

Tycker du att det vore trevligt med en guidad vandring runt ön? Boka då redan nu in 17 maj i 2014 års kalender. Du behöver inte anmäla dig - det är bara att dyka upp.

Tidigare år har Ivan Jansson bjudit på, en mycket uppskattad, vandring runt Stomnarö. Ni som missade den vandringen eller ni som vill göra den igen är nu välkomna att följa med Wanda och Bengt runt ön och höra dem berätta om platser och historiska händelser.

Vi träffas på Wanda och Bengts gård 10:00 för att gemensamt promenera iväg. Vi kommer stanna för en fikapaus på vägen så ta med fika. Vi kommer att gå ut mot Ytterön och det kommer att finnas mycket myror på vägen så kom ihåg att ta på dig oömma kläder.

Datum och tid: Lördagen 17 maj klockan 10:00.
Samlingsplats: Wanda och Bengts gård.
Att ta med: Fika.
Att tänka på: Det finns väldigt mycket myror i ett område. Ta på dig oömma kläder.
Ingen föranmälan behövs.

 

Välkomna

#1 - - Inger Berg:

Jättetrevligt initiativ! Vandringen med Ivan var mycket uppskattad. Det finns alltid något att lära om ön och byggnaderna. Vi ser fram emot detta.

#2 - - Anders Eklund:

Åker ut till Stomnarö i morgon (torsdag), är det någon som vill att jag ska kolla upp något, så ring. På fredagen kommer de andra i familjen ut för första gången i år.

#3 - - Inger Berg:

Vandringen med Bengt skedde i strålande sol och många deltog. Vi fick veta en hel del om öns historia. Många platser och öar delar namn med varandra, men vår ö är ensam om namnet Stomnarö, fick vi också veta av Bengt. En jättetrevlig förmiddag som avslutades med kaffe på Ytterö. Tack styrelsen för initiativet och tack Bengt för en trevlig och informativ rundvandring.

Till top