Vandring runt Stomnarö

Tycker du att det vore trevligt med en guidad vandring runt ön? Boka då redan nu in 17 maj i 2014 års kalender. Du behöver inte anmäla dig - det är bara att dyka upp.

Tidigare år har Ivan Jansson bjudit på, en mycket uppskattad, vandring runt Stomnarö. Ni som missade den vandringen eller ni som vill göra den igen är nu välkomna att följa med Wanda och Bengt runt ön och höra dem berätta om platser och historiska händelser.

Vi träffas på Wanda och Bengts gård 10:00 för att gemensamt promenera iväg. Vi kommer stanna för en fikapaus på vägen så ta med fika. Vi kommer att gå ut mot Ytterön och det kommer att finnas mycket myror på vägen så kom ihåg att ta på dig oömma kläder.

Datum och tid: Lördagen 17 maj klockan 10:00.
Samlingsplats: Wanda och Bengts gård.
Att ta med: Fika.
Att tänka på: Det finns väldigt mycket myror i ett område. Ta på dig oömma kläder.
Ingen föranmälan behövs.

 

Välkomna

Stäng av sommarvattnet

Efter att ett antal vattenläckage på öns östra sida upptäckts vill vi påminna om att stänga av vattnet när ni lämnar fastigheten en längre tid.

Under 2013 har några mindre och ett större vattenläckage drabbat fastighetsägare på östra sidan. De mindre läckorna har upptäckts under säsongen och åtgärdats. Det stora läckaget kom plötsligt men upptäcktes relativt snabbt.

Många kranar och kopplingar till öns fastigheter har några år på nacken och därför vill vi också påminna om att se över era vattenledningar.

 

Till top