Lotterier på midsommar

Lotterierna har alltid varit ett trevligt inslag i midsommarfirandet. Men i år har vi inte hittat någon som har möjlighet att ansvara över lotteriförsäljningen. Därför riskerar vi nu att bli utan lotteriförsäljning på midsommar.

Midsommarfirandet på Stomnarö startade i början av 50-talet och har pågått år efter år sedan dess. Det har varit dans och lotteri men även andra inslag som till exempel säcklöpning.

Frivilliga eldsjälar
Aktiviteterna kring midsommar har burits upp av frivilliga insatser från många eldsjälar. Men vid generationsskiften eller frånfällen har det varit svårt att rekrytera nya personer. Ett informellt ansvar har ofta fallit på styrelsen, som redan lägger ner mycket tid på föreningen.

Vill du ta hand om lotterierna?
Vi vill därför att du som läser detta funderar på om du kan ha möjlighet att axla denna uppgift. Eller om du känner någon som tycker detta kan vara trevligt.

Skriv gärna i kommentarfältet eller maila till någon i styrelsen.
Du är såååå välkommen.
 
 
#1 - - Caroline Berg Jimenez:

Det ser inte ut som det blir någon lottförsäljning vid midsommarstången i år. Men den nya midsommargruppen kommer att jobba för att lottförsäljningen är tillbaka nästa år.

Till top